Livligt samtal om politikens landskap i Göteborg

Dagen efter budgetpropositionen. En ny blågrön majoritet i regionen och en fyrpartikoalition i minoritet som styr Göteborg. Dessutom Göran Johanssons bortgång dagen före. Det saknades inte samtalsämnen när vi på Gullers Grupp i Göteborg bjöd in till vårt första frukostseminarium.

frykost_gbgPanelen bestod av Olof Petersson (statsvetare och maktutredare), Lennart Nordfors (doktor i statsvetenskap och vice vd Gullers Grupp) samt Malin Lernfelt (journalist och ledarskribent på Göteborgs-Posten). I publiken fanns 25 gäster från näringsliv, politik och offentlig verksamhet.

Tillsammans gav detta ett livfullt samtal kring politikens nya landskap och blockpolitikens eventuella död. De olika paneldeltagarna bidrog med sina respektive perspektiv och publiken ställde både frågor och fyllde i med egna iakttagelser.

Nästa seminarium äger rum den 5 november kl 07.30. Då är temat ”Forskning + punk – om kommunikativa trender”. Medverkar gör Jesper Falkheimer som är professor i strategisk kommunikation vid Lunds Universitet samt ledamot i Gullers Grupps styrelse. Hoppas på att se många av er där!

/Stefan Kraft

Annonser
Det här inlägget postades i Bloggen, Frukostseminarium och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s