GG 15 + 10

I år firar Gullers Grupp jubileum. Grattis, Sveriges ledande kommunikationsbyrå för samhällsaktörer!

Det har gått 25 år sedan Mats Gullers och hans medarbetare sa upp sig från PR-byrån BNL för att starta en egen byrå, styrd av etiska värderingar och ett nära samarbete mellan rådgivarna. Namnet på företaget togs från en tidningsrubrik (”Mats Gullers grupp lämnar BNL”).

Det har också gått 15 år sedan jag själv började på Gullers Grupp. Det var lagom till 10 års-jubiléet som firades väldigt internt.

Företaget hade precis expanderat och var med 15 medarbetare större än någonsin. Tyngdpunkten i uppdragen låg i mångt och mycket på PA och medieträning, samt en och annan kommunikationsstrategi och ett och annat nyhetsbrev.

15 år senare har Gullers Grupp förvärvat sju kommunikationsbyråer som alla på olika sätt har bidragit till att stärka företaget inom områden där vi tidigare inte var lika starka.

När Gullers Grupp i år återigen blev utsedd till Årets Bästa Byrå i Regis tävling utmärker vi oss särskilt väl i områden som varumärkeskunnande, kreativitet och digital kompetens. Det hade vi inte gjort 1999 – eller 1989. Det är otroligt roligt att se våra kompetenser utvecklas. Jag ser med spänning mot framtiden.

/Marie Markowicz Lindén

 

 

Annonser
Det här inlägget postades i #blogg100, Förändringsarbete. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s